3
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

DOGOVOR NA MARAKANI: Crvena zvezda pušta centarfora u Slovačku?

Objavljeno: 13.01.15 u 11:04

Ekipa Crvene zvezde u prolećni deo šampionata Srbije mogla bi da krene bez napadača koji je pre samo šest meseci stigao na stadion „Rajka Mitića“.Kako prenose Novosti, reč je o bivšem fudbaleru subotičkog Spartaka, Đorđu Despotoviću (22) koji se nije naigrao fudbala u najtrofejnijem srpskom klubu.

Poznato je i da su crveno-beli tokom jesenjeg dela JSL kuburili sa realizacijom i jako teško su dolazili do postignutih golova. Upravo zbog toga tokom ove zime u klub stižu Parker i Salami, „nigerijski Drogba“, kako su ga ovdašnji mediji već (pre)krstili.

Trener Nenad Lalatović od ove dvojice internacionalaca očekuje da nastave posao Dragana Mrđe i Abiole Daude, onaj posao koji tokom ove jeseni nisu uspeli adekvatno da odrade Despotović i njegove kolege iz navale crveno-belih.

Dovođenjem ove dvojice igrača, jasno je, prostor za Despotovića biće znatno smanjen, pre svega ukoliko se Salami i Parker pokažu kao kvalitetna rešenja na pripremama.

Upravo zbog toga, uprava Zvezde neće stajati na putu Đorđu Despotoviću da pronađe novi klub. Momak koji je tokom ove jesni postigao tek dva gola, karijeru bi mogao da nastavi u Slovačkoj.

Za sada nije poznato ime kluba koji bi u svojim redovima video 22-godišnjeg napdača, ali stav čelnika crveno-belih je takav da bi Despotović mogao da napusti sredinu uz sporazumni raskid ugovora.

Kako stoje stvari, situacija sa Despotovićem biće rešena u najskorijem vremenskom intervalu, pre početka priprema u Sloveniji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter