0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OTVORIO DUŠU: Stojke rekao nešto potpuno neočekivano

Objavljeno: 11.01.15 u 19:23

Pred Makabijem iz Haife je još jedna važnja utakmica, derbi sa Makabijem iz Tel Aviva. Klub je nedavno napustio trener Aleksandar Stanojević, a srpski golman Vladimir Stojković je otvorio dušu i otkrio nešto što niko nije očekivao.


– Možda deluje smešno ali otkako sam stigao u Izrael svaka utakmica je bila bitna, svaki put sam osećao pritisak, bilo da igramo protiv Hapoela, Jerusalima, Makabija… Pokušavao sam da se fokusiram na svaku utakmicu, ali sam zbog toga izgubio dosta energije. Nekad se osećam kao da nemam elana, kao da sam izduvan. Pogotovu što su prethodne dve, tri utakmice bile šokantne i za mene i za ekipu. Za naše glave. Zbog toga sam počeo da mrzim fudbal! To me ubija. Na primer, posle gostovanjaBnej Šahinu rekao sam ‘U redu, nema veze, fokusiraću se na narednu utakmicu’ a onda sam na njoj primimo glup gol. Tri dana nisam mogao da spavam zbog toga – rekao je Stojković, a prenosi MocartSport.

Ipak, život u Izraelu mu prija.
– Sviđa mi se život u Izraelu, jer su ljudi po mentalitetu slični Srbima.  Vole život, skoro pa je isto kao u mojoj državi. Meni je najvažnije da dajem celog sebe za ekipu i to navijači primećuju, nisam jedan od onih koji jedva čekaju da se utakmica završi i to oni vide. Toliko su nam puta pomogli tokom sezone da mi je glupo da ih molim da to urade još jednom. Moramo najpre da im uzvratimo na poverenju. Nadam se, ipak, da ćemo do kraja prvenstva osvojiti što je više bodova moguće, a da ćemo osvojiti Kup – zaključio je Stojković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter