0
Evropske lige

MAESTRALNI NEMANJA VIDIĆ: Prvi put starter i odmah prvenac u dresu Intera! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.15 u 14:20

U 18. kolu italijanske Serije A Inter je savladao Đenovu sa 3:1 (2:0), a Nemanja Vidić je konačno odigrao svih 90 minuta od kako je trener ‘nero-azura’ postao Roberto Manćini i šansu je iskoristio na najbolji mogući način – postigao je gol kojim je odlučeno pitanje pobednika!

Iako je pre ovog meča Inter bio u donjem delu tabele, a Đenova na visokom petom mestu, pobedu je ovog puta na svom stadionu odneo slavniji klub. Inter je u vođstvo došao već u 12. minutu kada se Rodrigo Palasio našao na pravom mestu i bez većih problema zatresao mrežu.

https://www.youtube.com/watch?v=-iBQZiQ_a2A

Ekscentrični, ali veoma efikasni Mauro Ikardi je duplirao prednost domaćeg tima u 39. minutu. Iako su gosti u neverici tražili prekršaj napadača u skoku, sudija se ipak nije oglasio, a zanimljiv je bio kadar reditelja odmah posle gola mladog Italijana. U krupnom planu je bio Pablo Osvaldo kojeg je Roberto Manćini izbacio iz tima posle derbija sa Juventusom, a u kojem se popularni ‘Džoni Dep’ umalo nije potukao na terenu sa Maurom Ikardijem.

https://www.youtube.com/watch?v=dCfX0vfhKLw

Neizvesnost je uneo gol Iza u 85. minutu, ali je sve sumnje otklonio Nemanja Vidić minut pre kraja meča. Srpski internacionalac je u svom stilu glavom zatresao mrežu gostiju i na najbolji način iskoristio poverenje Roberta Manćinija koji mu je prvi put pružio priliku da od početka meča zaigra u dresu Intera.

https://www.youtube.com/watch?v=M1UeeTgsZms

Inter se ovom pobedom popeo na 9. mesto sa 25 bodova, dok Đenova sa dva više zauzima šestu poziciju Serije A. U narednom kolu Đenovljani će ugostiti Sasuolo, dok će Inter ići u goste Empoliju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter