2
Domaći fudbal

PARTIZAN KUPUJE U AUSTRIJI: Bek Šturma se seli u Humsku?

Objavljeno: 09.01.15 u 12:10

Ekipa Partizana sprema se za prolećni deo Jelen Superlige Srbije, ali neke probleme trener Marko Nikolić vuče još od jesenjeg dela šampionata.

Kao što je poznato, ekipa crno-belih muku muči sa pozicijom desnog beka, budući da se povredio Vulićević. Nakon povrede bivšeg igrača Vojvodine, pozicija desnog beka postala je deficitarna na crno-beloj strani Topčidera.

Kako pišu Novosti, rupu koja je nastala mogao bi da popuni fudbaler Šturma iz Graca, Aleksandar Todorovski. Ovaj makedonski igrač je svojevremeno branio boje FK Rada, pa se iz tog perioda poznaje sa trenerom Partizana, Markom Nikolićem.

Poslednje dve sezone igrao je u Šturmu za koji je upisao 35 nastupa. Todorovskom je primarna pozicija desnog beka, pa bi eventualnim njegovim angažmanom u stručnom štabu crno-belih mogli da odahnu kada je u pitanju deficitarna pozicija.

Crno-beli su i ranije pratili igre ovog defanzivca, ali se želja za angažovanjem ubrzala u momentu kada se povredio Vulićević, koji se još uvek oporavlja od operacije ukršenih ligamenata kolena i neće biti spreman da odgovori obavezama bar do aprila.

Iako se ovaj momak izdvaja kao prioritet u prelaznom roku, upravi crno-belih neće biti lako da dogovore transfer, pošto je Todorovski i dalje pod ugovorom sa austrijskim klubom.

Aleksandar Todorovski je rođen 26. februara, 1984. godine u Kraljevu. Seniorsku karijeru je počeo u Radničkom iz Novog Beograda, a zatim branio boje APOEL, Digenisa, AEL-a iz Limasola, Rada, Polonije iz Varšave i  Šturma.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter