0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NI ZA KIKIRIKI: Crveno-beli nemaju koga da prodaju ove zime

Objavljeno: 09.01.15 u 23:39

Klubovi koji povremeno pokazuju interesovanje za pojedine igrače Crvene zvezde su očigledno shvatili u kakvim problemima se nalaze crveno-beli pa na svaki način pokušavaju da za sebe izvuku maksimalnu korist.

U četvrtak se pojavila informacija da je Ajntraht iz Frankfurta navodno spreman da ponudi 500 hiljada evra za Aleksandra Kovačevića, ali od tada nema ni traga ni glasa od Nemaca koji su izgleda u međuvremenu odzustali od kupovine popularnog Tenka koji je do pre nekoliko meseci an tržištu vredeo oko milion evra.

Postoji navodna zainteresovanost Genta za Darka Lazića, ali se cela priča za sada završava samo na tome. Pored njega klubovima iz inostranstva (Vitese, Levante) interesantan je i Darko Lazović, ali će svi oni radije sačekati leto kako bi ga dobili potpuno besplatno pošto je Čačanin najavio da neće produžiti ugovor sa klubom.

To otvara dodatni problem Zvezdi pošto ima ogromno dugovanje prema kapitenu koje iznosi pola miliona evra, a da ne pričamo o tome kako se ne zna odakle će srpski šampion da stvori novac koji bi trebalo da isplati onima koji potražuju dugovanja. Ukoliko se to uskoro ne reši crveno-beli neće moći da registruju pojačanja koja su već potpisala ugovore.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter