0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Rikardo Rodrigez obnovio ugovor s Volfsburgom

Objavljeno: 09.01.15 u 14:02

Štoper budensligaša Volfsburga, Rikardo Rodrigez, nema nameru da napušta ovaj tim, pa je prihvatio ponudu ovog kluba i obnovio saradnju.

Vest o ostanku reprezentativca Švajcarske u taboru Volfsburga možda ne bi bila toliko veliko iznenađenje, da se nije znalo da se ovaj fudbaler nalazio na radaru nekoliko vodećih evropskih klubova.

Ipak, ovaj naturalizovani Švajcarac simpatične frizure odlučio je da prihvati novi četvorogodišnji ugovor i na taj način pokaže vernost klubu.

Rodrigez, koji je Mundijal u Brazilu odigrao u sjajnoj formi, pomogao je Volfsburgu da stigne do druge pozicije na tabeli nemačke lige.

Rodrigez se 2012. godine priključio Volfsburgu došavši iz Ciriha. Slovi za jednog od najboljih defanzivnih igrača u Bundesligi, sa osam postignutih golova i 16 asistencija u 87 mečeva do sada, uključujući tri pogotka ove sezone.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter