2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Lazović ostaje u Zvezdi?

Objavljeno: 04.01.15 u 23:57

Već mesecima se priča o odlasku Darka Lazovića iz Crvene zvezde pošto klub iz Ljutice Bogdana želi da zaradi makar neki dinar od njegovog transfera s obzirom da mu ovog leta ističe ugovor sa crveno-belima.

Međutim, kako pišu Novosti nije nemoguće da Čačanin ostane na stadionu Rajko Mitić i u prolećnom delu sezone pošto je već odbio ponudu jednog turskog kluba.

Spominjao se i prelazak u holandski Vitese, ali trenutno su aktuelnije ponude neimenovanih klubova iz Španije i Nemačke. Ukoliko ni one ne zadovolje prohteve crveno-belih i samog igrača Lazović bi i na proleće mogao da bude u timu Nenada Lalatovića.

Upravni odbor Crvene zvezde trebalo bi u ponedeljak ili utorak da razmotri ponude Genta za Darka Lazića odnosno Ajntrahta iz Frankfurta za Aleksandra Kovačevića koji su na izlaznim vratima kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. neide jer ga niko nece, ljubi ga majka, za njega je balet a ne fudbal. ko ga vidi da udje u duel sa protivnikom ima hiljadu evra.
    .

    0
    0
    Odgovori
  2. Lazovic nikada nece ici iz Zvezde. Niko ga nece jer on, na svakkoj utakmici igra oko 15 minuta i onda „nestane“. Uskoro ce izgubiti mesto i u prvom timu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter