6
Domaći fudbal

AKTIVNI NA TRŽIŠTU: Bivši kapiten se vraća u Humsku, keš stiže od prodaje iskusnog veziste

Objavljeno: 04.01.15 u 10:12

Fudbalski klub Partizan u narednih nekoliko dana najverovatnije će doživeti određene kadrovske promene.

Kako prenosi Sport, na pragu trećeg mandata u crno-belom dresu nalazi se Stefan Babović. Da bi dosadašnji vezni igrač Voždovca mogao ponovo u Humsku, šuškalo se još tokom jeseni, a sada je, kako se saznaje, čitav posao praktično priveden kraju.

Babović je tokom prvog dela sezone u Jelen Superligi Srbije pokazao konstatnost u formi i bez dileme bio je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, fudbaler „Zmajeva“ sa Tržnog centra.

– Pričao sam sa kim bi trebalo da pričam – kratko je rekao Babović listu Sport. Prema saznanjima ovog lista, povratak Babovića najverovatnije će uslediti nakon božićnih praznika.

Nije tajna da je sadašnji trener crno-belih Marko Nikolić veliki fan igre Stefana Babovića i da je često isticao u javnosti kako bi voleo da ga ima na raspolaganju u svom timu.

Međutim, nisu samo dolasci ono na čemu se radilo u Humskoj u danima novogodišnje pauze. Naime, grčki AEK, kako se priča po fudbalskim kuloarima, zainteresovan je da južno od Srbije odvede iskusnog defanzivnog vezistu Parnog valjka i jednog od najboljih igrača ovog tima, Nikolu Drinčića.

Hoće li do ovih promena u igračkom sastavu crno-belih na kraju i doći, pokazaće dani koji su pred nama…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Бабовић играчким квалитетима заслужује да игра у Партизану, али понашењем НЕ, и то утиче на његову игру, надајмо се да ће схватити гдје је гријешио и показати се у најбољем свјетлу до сада, ако настави по старом покидаће ми и ово мало живаца што су ми сем њега до сада урадили Шћеповић, Н.Томић, Нинковић, Волков, Лазовић и остали.Ипак, сретно Стефане!

    0
    0
    Odgovori
  2. i sta su doneli u Partizan? Ništa. Prve pare stižu prodajom Drine, a njega menja Babović igrač koga navijači jedva čekali da ode iz partizana! Gde su 8.000.000 evrica koje su obećane? Mozda su planirali prodaju za 8.000.000 i pare u džep?! I opet Smiljanić koji ni u Turskoj nema mesta…znaci…prodaj sta valja da obezbede 8.000.000 koje su obećali i vrati one koje niko neće!!! Super najebali smo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter