3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK: Zvezdin dvojac završio posao u Kini

Objavljeno: 03.01.15 u 23:20

Kao što je i najavljivano dva prvotimca Crvene zvezde karijeru će nastaviti u drugoj ligi Kine tačnije u ekipi Ćingdao.

Tokom novogodišnjih praznika napadač Đorđe Rakić i vezista Goran Gogić dogovorili su detalje saradnje sa navedenim klubom sa kojim če 10. januara potpisati dvogodišnje ugovore, a potom će biti i zvanično predstavljeni navijačima.

Ćingdao je u svojim redovima želeo i Miloša Bosančića, ali je on nakon suspenzije Nikole MIjailovića sa kojim je bio u sukobu odlučio da ostane među crveno-belima.

S obzirom da i Rakić i Gogić imaju važeće ugovore sa Crvenom zvezdom klub će dobiti i određeno obeštećenje koje istina neće biti veliko jer će u ceo aranžman biti uključenja i dugovanja koja Crvena zvezda ima prema sada već bivšim igračima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Zvezda sta je to,a da neki fk koji je stvarao igrace za svoj klub.Sada ih prodaje drugoj ligi kine,dobro joj ide umesto da klince od 17god baci u vatru i da ih cuva do 25 god pa da proda svetu kao gotove igrace i da klub napravi rezultat a igraci da zaradu dupliraju a ovako igraju za prosecnu platu u evropi

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne treba vise niko da im dolazi na marakanu…..svi treba da se prebacimo u pionir da podrzimo ono sto vredi …. a ne da pionir ima publiku samo kad real i ostale jake ekipe dolaze….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter