2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠ BOSANČIĆ: U Novoj godini stižemo Partizan

Objavljeno: 01.01.15 u 14:07

Vezni fudbaler Crvene zvezde, Miloš Bosančić, jedan je od onih malobrojnih igrača iz Srbije koji su imali prilike da nastupaju za oba kluba „večitih rivala“, Zvezdu i Partizan.

Letošnje pojačanje crveno-belih sanja titulu sa ovim klubom, ali su crno-beli jesenji deo sezone završili kao prvoplasirani tim sa šest bodova prednosti u odnosu na komšije.

Međutim, Bosančić ne smatra da su sve lađe potonule. Naprotiv.

– Istina je da je Partizan mnogo odmakao i da deluje kao da je to velika razlika. Ali, šest bodova ne daje prostorsa za opuštanje. Zato mi moramo da budemo spremni da pobedimo svaku utakmicu do kraja. A, oni će sem derbija da kiksnu još neku. Mi možemo i moramo  da dobijemo svih 15 mečeva. Uvek verujem da će prvenstvo biti bitka koju će Zvezda da dobije na kraju – istakao je Bosančić, prenosi portal Srbijadanas.

Novu godinu Bosančić je počeo izuzetno vredno, budući da je od jutros već bio na treningu:

– Sada sam Golubincima kod mojih, treniram i spremam se za novu sezonu. Hoću da dođem spreman na pripreme. Ne mogu sebi da dozvolim da budem nespreman na prozivci, kako što je to bilo letos, stifcajem raznih okolnosti. Nadam se da će Zvezda u 2015. ući mnogo jača i u svakom smislu kvalitetnija nego jesenas – dodaje vezni igrač u četi Nenada Lalatovića.

On se osvrnuo i na učinak uprave, kada je u pitanju prelazni rok i angažman novih igrača u defanzivi:

– Vidim da će nam odbrana biti još jača nego jesenas. Vidim da se radi i na dovođenju napadača. Po mom mišljenju treba nam jedan ofanzivni vezni, da, kad mu gurnem loptu krene prema golu i odigra napadaču ili sam zatrese mrežu. Ja sam više orjentisan prema defanzivi, odakle šaljem loptu tom polušpicu. Verujem da je dolazak Stojanovića pun pogodak – zaključio je Bosančić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter