0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Partizan ne dovodi bisera iz Vojvodine?

Objavljeno: 31.12.14 u 10:46

Uprava Partizana, po dolasku trenera Marka Nikolića iz Vojvodine na klupu tima iz Humske sa sobom je poveo nekoliko igrača iz novosadskog kluba.

Kako stoje stvari, trend dolazaka novosadskih crveno-belih u Partizan mogao bi da bude nastavljen već ove zime. Naime, prema informacijama Novosti, na radaru crno-belih našao se Mijat Gaćinović a o tome smo vas juče i izvestili.

Talentovani Mijat Gaćinović rođen je 1995. godine i igra na poziciji krilnog napadača. On je sin  bivšeg igrača Vladimira Gaćinovića.

Novosti pišu da je novo rukovodstvo na čelu sa novim sportskim direktorom kluba, Draganom Ćirićem, ovog igrača označilo kao prioritetnu metu tokom zimskog prelaznog roka.

Prema podacima sa specijalizovanog portala za tržišnu vrednost igrača, Gaćinović na tržištu košta oko 880.000 evra, pa nije jasno kako bi beogradski tim mogao da pribavi finasijske resurse za ovaj posao.

Uz sve to, sportski direktor crno-belih danas je poručio da želje navijača o skupim pojačanjima nisu realne, pa je tako i na posredan način utišao sve priče oko eventualnih dolazaka u novih igrača u Humsku.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter