0
Evropske lige

SRPSKA LEGENDA ATLETIKA: Tores može da blista kao ranije

Objavljeno: 30.12.14 u 11:50

Legenda Atletiko Madrida, bivši proslavljeni srpski reprezentativac koji ispred stadiona „Vinsente Kalderon“ ima svoju statuu, Muilinko Pantić uveren je da Fernando Tores može da se vrati u formu u kojoj je ranije igrao za ovaj klub.

Tores je, kao što je poznato, prešao u Atletiko na 18-mesečnu pozajmicu nakon što ga je Milan otkupio od Čelsija. Španski iskusni centarfor igrao je odlično po prelasku iz Atletika u Liverpul, ali je od transfera u Čelsi upao u golgeterski post.

Pantić ipak veruje da bi Tores upravo u Atletiku, gde je odrastao i postao kapiten, može da se vrati u nekadašnju formu.

– Mislim da je njegov dolazak sjajna vest. Kako će ga Dijego Simeone koristiti je njegov problem, ne moj. Kao navijač, ja mislim da je povratak Toresa sjajna stvar. Vratio se kući. Ljudi će ga tretirati sa ljubalju, ja se nadam da će se vratiti u svoju najbolju formu – rekao je Pantić.

Tores je igrajući za Atletiko u prvom mandatu na „Vinsente Kalderonu“ na 244 utakmice postigao 91 gol.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter