0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZENGA: Beogradski ‘večiti derbi’ je jedan od pet najvećih duela na svetu

Objavljeno: 24.12.14 u 21:56

Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga, koji je sa crveno-belima osvojio titulu prvaka Srbije i bio je blizu plasmana u eliminacionu fazu Lige Evrope, dao je opširan intervju za Arenu sport koji će tek biti emitovan na ovom kanalu.

Italijan je između ostalog govorio i o srpskom „večitom derbiju“ kojem je dao veću važnost od onih gradskih duela koje je igrao u dresu Intera, Sampdorije ili vodeći Dinamo iz Bukurešta.

– To je najbolji derbi koji sam doživeo. Igrao sam Inter – Milan, Sampdorija – Đenova, kao trener sam vodio rumunski derbi Dinamo – Steaua, ali to ne može da se uporedi sa utakmicom Crvena zvezda – Partizana. Prema mom mišljenju, to je jedan od pet najvećih derbija na svetu“, rekao je Zenga, a prenosi portal Mondo.

Italijanski stručnjak je pričao i o mogućnosti povratka na stadion „Rajko Mitić“ koja je postojala, o tome koliko mu nedostaju Delije, zatim o klupi reprezentacije Srbije koja mu je nuđena i još mnogo toga…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter