Istog momenta kada se pojavila informacija da bi Stefan Babović treći put mogao da obuče dres Partizana krenula je lavina komentara pre svega zbog priče da je trebalo da pređe u Crvenu zvezdu.

Babović je na svom fejsbuk profilu objasnio koji mu je klub u srcu i za koga će uvek navijati odnosno da nikada nije bio ni blizu prelaska među crveno-bele.


babovic-fejsbuk

– Možete da spominjete Zvezdu koliko god hoćete, nisam prešao u nju i kad mi je najteže bilo posle povrede od šest meseci iz Španije, ni kada dva puta nisam zbog nefudbalskih razloga mogao da dođem u svoju kuću (PFC) gde sam porastao, ni kada mi je ceo stadion mojih Grobara zviždao, ni tada nisam pomišljao. Makar nikada više ne igrao voleću ga do kraja života – PFC forever in my heart, napisao je Babović.

Samo koji minut kasnije dodao je još nekoliko rečenica.

– Ovo samo zbog priča novinara o Zvezdi, novinara koje poštujem btw… čisto nek’ uzmu moje izjave iz prošle sezone na SOS-u i početku ove na Areni… da se to objavi! Tri puta sam igrao protiv Zvezde, pobedio i igrao nerešeno, protiv Partizana samo jednom izašao na teren kada je titula bila rešena… Toliko o tome, ljubavi i sličnom, samo dela.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.