1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA DILEMU: Ljubimac Grobara sanja povratak u crno-beli dres

Objavljeno: 23.12.14 u 09:17

Tokom prethodnih dana u javnosti se pojavila informacija da je Partizan izuzetno zainteresovan da vrati u svoj tim bivšeg golgetera, Gabrijela Kordovu Klea.

Mnogo dileme bilo je oko toga da li bi Brazilac sa srpskim putnim ispravama prihvatio da se vrati u Humsku. Međutim, sve sumnje su otklonjene. U razgovoru za Novosti, „Kleo se kleo – da bi se vratio“

– Zvali su me iz Partizana da mi kažu da su zainteresovani za moj povratak i da će uskoro stupiti u kontakt sa mojim klubom, čim prođe izborna Skupština. Znaju moj stav, želim opet da igram za crno-bele, ali ne pitam se samo ja. Videćemo da li su spremni da izdvoje sumu novca koju Atletiko bude tražio. Imam ugovor do kraja 2015. godine – istakao je Kleo.

Brazilski Paranaense navodno traži sumu od 800.000 evra na ime obeštećenja za odlazak sjajnog napadača. Kleo je 20 mečeva postigao 9 golova.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter