5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO NAM SE PIŠE: Karadžić otkriva UEFA imena političara koji se mešaju u fudbal

Objavljeno: 23.12.14 u 21:20

Promene u fudbalskim savezima Vojvodine i Beograda odnosno na čelu Zajednice Superligaša prema rečima predsednika FSS Tomislava Karadžića nisu sklučajne odnosno prema njegovoj tvrdnji orkestrirali su ih pojedini političari.

– Dešavaju se stvari za koje svi znamo. Na sva tri mesta su delegati koji su birali predsednike ovih saveza i Zajednice bili podloženi izuzetnom političkom pritisku. Znamo to mi, ali znaju i ljudi iz UEFA koji su upoznati sa svim detaljima, kazao je Karadžić u izjavi za Novosti.

Prvi čovek srpskog fudbala izneo je konkretan primer.

– Evo vam samo primer u vezi sa prošlonedeljnim izborima u Zajednici Superlige. Dan pred Skupštinu kandidat Milanović je imao pisane potvrde većine klubova. A onda su predstavnike dva kluba, sa pola puta ka Staroj Pazovi, kući vratila dvojica ministara, a trećeg jedan gradonačelnik. Imena političara ćemo izneti u javnost posle 15. januara, ako osetimo da je to potrebno, otkriva Karadžić.

Poznato je da Evropska fudbalska federacija drakonski kažnjava Saveze i države gde politika ima uticaj na dešavanja u sportu pa ukoliko se ispostavi da su pojedinici zlopotrebljavali svoj položaj zarad određene koristi mogli bi da se suočimo sa ozbiljnim sankcijama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Сви све знате али не желите да откривате. Открићете једног дана… Знате ли ви колико ми грађани, навијачи, дуго слушамо ваше исте приче? Приче су вам исте баш као и људима пре вас и људима пре њих…. Сви сте исти као да вас је један —- правио.

    0
    0
    Odgovori
  2. STO SE NIJE ZALIO KAD JE TADIC BIO I EKIPA ALI OSETIO GUSTO SMESTA MU ODUZETI DOKUMENTA I ONDA KAO PO OBICAJU OTKRITI STA JE SVE ON RADIO ZA VREME NJEGOVOG MANDATA I TAKO UVEK BIVA KAO U FILMU SA HAPY END

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter