0
Evropske lige

NISU SVI ZA TORESOV POVRATAK NA ENFILD: Njegove najbolje godine su prošle

Objavljeno: 22.12.14 u 17:36

Ni dolazak u Milan nije pomogao Fernandu Toresu da se vrati an stari kolosek odnosno da pogađa mreže kao što je to činio u dresu Atletika ili Liverpula pa se sve češće govorka da bi Španac mogao da se vrati u jedna od spomenutih klubova.

Međutim, protiv ideje da Tores ponovo obuče dres kluba sa Enfilda izjasnio se bivši fudbaler „crvenih“ i nekadašnji „El Ninjov“ saigrač Džejmi Karager.

– Protiv sam ideje da se Tores vrati u Liverpul. ako klub želi da dovede napadača potreban nam je mlad, svež i centarfor željan dokazivanja koji će postati veliki igrač. Tores je veliki igrač koji je osvojio mnogo trofeja, ali njegove najbolje godine su za nama, rekao je Karager.

Španac je u 10 utakmica koliko je odigrao u dresu Milana postigao samo jedan pogodaka, a podsećamo da je njegov odlazak iz Liverpula u Čelsi izazvao burne reakcije navijača „crvenih“ koji su se kleli u Toresa pa su čak tada i paljeni dresovi sa njegovim imenom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter