Na skupštini FK Crvena zvezda za novog predsednika je i definitivno izabran Svetozar Mijailović, koji je istakao da će glavni cilj kluba biti finansijska stabilizacija i plasman u UEFA takmičenja.

Povezane vesti

– Imamo četiri koraka za finansijsku stabilizaciju: novi ugovor sa Gaspromom, privođenje zemljišta komercijalnoj strani, transfere fudbalera i strateško partnerstvo. Sportski ciljevi su podmađivanje tima, šampionska titular i učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja. Ovu funkciju koju sam prihvatio nije vezana za moju karijeru. Ovo je vraćanje duga za sva zadovoljstva koja mi je Zvezda pružila. Maksimalno ću se angažovati, poštovaću svakog čoveka spremnog da pomogne – istakao je Mijailović.

Novi predsednik Crvene zvezde je dodao i da je jedan od glavnih ciljeva povratak navijača na stadion „Rajka Mitića“.

– To je prvi korak. Naša Zvezda je to zaslužila. Nama je Zvezda pružila veliko zadovoljstvo. Vreme je da se borimo za zajedništvo zvezdaša. Ima mnogo negativne energije u fudbalskom sportu. To ne dovodi do rešavanja problema. Mi moramo da damo svoj doprinos.

Zanimljivo je to da je novi član upravnog odbora direktor Srbija gasa Dušan Bajatović, kao i ministar energetike Aleksandar Antić. UO će u naredne četiri godine činiti Branislav Đurđević, Srđan Knežević, Miloš Đurković, Mladen Jeftić, Dušan Bajatović, Popović Vladica, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev, Branko Radujko, Božidar Cerović, Nebojša Čović, Aleksandar Antić, Predrag Ćulibrk, Zoran Bašanović i Slobodan Babić. Još pet članova UO biće izabrano naknadno.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.