0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

RAZLAZ: Pečnik raskinuo ugovor sa Zvezdom

Objavljeno: 19.12.14 u 13:42

Slovenački fudbaler Nejc Pečnik i Crvena zvezda sporazumno su u petak raskinuli ugovor, rečeno je agenciji Beta u beogradskom klubu. Pečnik je uzeo sve papire i slobodan je igrač, kažu u Zvezdi.

Pečnik je u julu 2013. godine potpisao sa Zvezdom dvogodišnji ugovor, a na kraju prošle sezone je rekao da će potražiti anganžman u inostranstvu zbog loše finansijske situacije u klubu.

Jedan od najboljih igrača Zvezde je, međutim, ostao u klubu iz Ljutice Bogdana, a letos je sa njim napravljen dogovor da u svakom momentu može napustiti klub.

Vezni fudbaler je karijeru počeo u Celju, a potom je nastupao za Spartu iz Praga, Nasional, Krila Samara i Šefild Vensdej.

Slovenac je imao ponude pojedinih kineskih i japanskih klubova, a u igru se ponovo uključio i Kaljari o čemu smo pisali u četvrtak. S obzirom da klub sa Marakane Pečniku duguje oko 200.000 evra ovakav rasplet je bio očekivan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter