0
Evropske lige

DILEMA: Junajted neće Vidića, bira između Interove klupe i novog kluba

Objavljeno: 19.12.14 u 15:35

Menadžer Nemanje Vidića Silvano Martina nedavno je izjavio da nisu tačne novinske spekulacije da će njegov štićenik napustiti Inter, a još manje da će se vratiti u Mančester Junajted.

Slične najave stižu i sa Ostrva pošto „đavoli“ prema navodima tamošnje štampe nemaju nameru da vraćaju u tim 33-godišnjeg štopera koji se nije najbolje snašao u italijanskom fudbalu pa je od dolaska Roberta Manćinija u Inter uglavnom na klupi za rezerve.

Sigurni smo da u Crvenoj zvezdi ne bi imali ništa protiv da se Vidić vrati na Marakanu, ali to je naravno naučna fantastika pošto srpski internacionalac još uvek ima visoke ambicije i nema nameru da privodi karijeru kraju.

Vidiću sada preostaje da dobro razmisli šta mu je činiti, da li da ostane u Interu i ispoštuje ugovor sedeći na klupi za rezerve ili da potraži novi klub, a zainteresovanih sigurno ima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter