0
Domaći fudbal

ĐURIĆ SIGURAN: Čist sam kao suza

Objavljeno: 16.12.14 u 09:21

Odlazeći predsednik Partizana, Dragan Đurić, izjavio je da ne strahuje od bilo kakvih inspekcija i da je, za vreme njegove vlade u Humskoj, u klupskim papirima sve čisto jer je rađeno po slovu zakona.

– Sve je jasno u klupskim papirima, čist sam kao suza. Sa te strane uopšte ne brinem. Odluke su donošene na Upravnom odboru i jedino što neko može da nam ospori da li je nekog igrača trebalo prodati za pet ili sedam miliona evra i slično. Svaki transfer je bio pod lupom, sva naša poslovanja su mnogo puta detaljno ispitivana od strane nadležnih državnih organa i nije bilo ni najmanjih zamerki. Ponosan sam na to da je na kraju mog mandata dug prema bankama nula dinara. Uz to, uplatili smo državi na ime poreza 560 miliona dinara u poslednjih 18 meseci – rekao je Đurić u opširnom intervjuu za list Novosti.

On je još naglasio da mu je žao zbog određenih stvari, te da prodaju 25-30 odsto prava na igrača Andriju Živkovića „ne smatra prodajom“, uz opasku da su „pregovori sa potencijalnim generalnim sponzorom blizu“.

Đurić je kazao da trener Marko Nikolić obavlja ulogu tim-menadžera te da zbog toga ovom klubu nije potreban sportski direktor.

Predsednik crno-belih dodao je da ne želi da podrži niti jednog od trojice kandidata za njegovog naslednika jer veruje da su „svi ljudi kluba i spremni za taj posao“. On je kazao i da je „dug crno-belih oko devet mliona evra“ kada se odbiju potraživanja i novac koji treba da pristigne u Humsku.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter