0
Domaći fudbal

NOVO POJAČANJE UPRAVE: Zvezda vraća još jednu legendu na Marakanu!

Objavljeno: 07.12.14 u 09:35

Nakon što je postalo izvesno da će Crvena zvezda dobiti novog predsednika, Zvezdan Terzić, Slaviša Kokeza i njihov tim saradnika odlučio je da krene stazama povratka legendi na Marakanu.

Tokom jučerašnjeg dana iz Ljutice Bogdana stigla je vest da će bivši golgeter crveno-belih Mihajlo Pjanović dobiti svoje mesto u Upravnom odboru Crvene zvezde.

Kako stoje stvari, povratak bivših igrača na Marakanu, očigledno, biće praksa kada se, konačno, svi klupski organi budu kompletirali.

Naime, prema informacijama Sportskog žurnala, u Zvezdu će se vratiti još jedan bivši igrač, preciznije: još jedna legenda.

Reč je o Vladimiru Petroviću Pižonu, čoveku koji ne samo što je bio dugogodišnji prvotimac ovog kluba, već je radio i kao trener u dva navrata.

Prema saznanjima ovog lista, Petrović će dobiti mesto koordinatora za sportska pitanja. Na taj način buduća uprava želi da napravi pravu vezu između omladinske škole i seniorskog sastava kako bi što više mladih igrača poniklih u klubu dobijali šansu i u prvom timu.

Pižon nikada nije zatvarao vrata bivšeg kluba i uvek je na raspolaganju crveno-belima, pa bi trebalo očekivati da se dve strane lako dogovore oko uslova rada.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter