0
Domaći fudbal

UOČI IZBORA: FS Vojvodine podržao Simovića

Objavljeno: 04.12.14 u 18:03

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Vojvodine podržao je u četvrtak kandidaturu prvog čoveka Spartaka Dragana Simovića za predsednika te organizacije. Simovićev protivkandidat biće Predrag Đurović, dok je Marjan Rnić odustao od kandidature za mesto predsednika FS Vojvodine.

Kako je saopštio Spartak, vršilac dužnosti predsednika FS Vojvodine Uroš Milojković preneo je stav da je Izvršni odbor dao podršku kandidaturi Simovića na današnjoj sednici.

– Izvršni odbor FSV je na današnjoj sednici utvrdio listu kandidata za predsedničke izbore koji su zakazani za 16.12.2014. Na listi su bila tri zvanična predstavnika, Dragan Simović, Marjan Rnić i Predrag Đurović a na današnjoj glavnoj sednici Marjan Rnić je odustao od kandidature te se lista kandidata svela na Simovića i Đurovića. Ono što je važno Izvršni odbor FSV je dao punu i bezrezervnu podršku kandidaturi Dragana Simovića – rekao je Uroš Milojković, vd predsednika FSV, a prenosi Beta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter