0
Domaći fudbal

FOTO: serbianforum.org

IZBORI NA MARAKANI: Dečko Zorane Pavić hoće na čelo Zvezde?

Objavljeno: 04.12.14 u 11:53

Iako se još niko nije zvanično kandidovao za predsednika FK Crvena zvezda, beogradski mediji prenose da bi to mogao da učini Branko Tekić, uspešni srpski privrednik i dečko pevačice Zorane Pavić, vatrene navijačice Partizana.

Tekić je želeo i prošli put da se kandiduje za prvog čoveka kluba iz „Ljutice Bogdana“, ali je tada odbijen jer nije ispunjavao nijedan od dva kriterijuma po kojim bi mogao da bude prvi čovek crveno-belih. Ni sad nije uspeo da sakupi 500 potpisa, koliko je potrebno da se kandiduje, ali ispunjava drugi uslov, a to je da je plaćao članarinu redovno dve godine. Ipak, sada je na UO da donese odluku o kandidaturi Branka Tekića.

– Očekujem da usvoje kandidaturu, a onda ću reći ko je sa mnom. Takvim timom dičila bi se svaka vlada. Crvena zvezda igra poslednju utakmicu za opstanak. Već je nadoknada vremena. Gubimo 0:1, ali je sviran penal za nas. Da li ćemo dati gol i ostati u životu zavisi od ovih izbora – metaforično je rekao Tekić za Žurnal, a preneli su pojedini beogradski mediji.

Naime, Branko Tekić je obećao da ako bude bio izabran za predsednika Crvene zvezde, klub će odmah dobiti novčani inekciju, kao i tim ljudi koji će crveno-bele izbaviti od mogućeg bankrota.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter