0
Domaći fudbal

KAPITEN KAPITENSKI: Idemo na Marakanu da se nadigravamo i pobedimo Zvezdu

Objavljeno: 28.11.14 u 10:53

Ekipa OFK Beograda će 29. novembra od 18:00 sati igrati na najvećem srpskom stadionu derbi meč 14. kola Jelen Superlige Srbije sa Crvenom zvezdom.

Iz tabora tima sa Stare Karaburme poručuju da u Ljutice Bogdana stižu sa namerom da se nadigravaju sa crveno-belima i na kraju upišu tri boda:

– Posebno ćemo biti motivisani za ovu utakmicu. Igraćemo pred puno publike. Želimo da se pokažemo u što boljem svetlu. Na Marakanu idemo da se nadigramo i pobedimo Crvenu zvezdu – poručio je kapiten OFK Beograda, Nikola Vasiljević.

Sa druge strane, trener „Romantičara„, Dejan Đurđević, naglasio je da njegov tim u poslednje vreme igra češće van Omladinskog stadiona nego na njemu:

– Ovo nam je peto gostovanje u poslednje vreme, više smo igrali na strani nego kod kuće. Na naš najveći stadion idemo bez imperativa pobede, ali sa željom da se predstavimo u što boljem svetlu, baš kao što smo to učinili i protiv Partizana na njihovm terenu. Zvezda je izgubila neke bodove i sada kaska za vodećim timom, ali kao što znamo – ranjeni lav je uvek najopasniji. Očekujem da javnost upozna nekog novog mladog igrača OFK Beograda. Niko nema pravo da nam oduzme želju za pobedom – podvukao je Đurđević.

Trener plavo-belih istakao je i da ima određenih kadrovskih problema, pošto su štoperi Savić i Obradović povređeni. On je dodao i da se Dražić lakše povredio na treningu, pa nije izvesno hoće li moći da igra u meču sa Zvezdom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter