0
Evrokupovi

LE: Preokret u Moskvi, Krasnodar se oprostio od Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.14 u 20:05

Kao što smo na to i navikli evropske utakmice u Rusiji se igraju nešto ranije, a u dve odigrane Dinamo iz Moskve je sa 2:1 (0:1) savladao Panatinaikos, a Krasnodar i Lil su remizirali 1:1 (1:0).

„Policajci“ su na Himki areni posle prvih 45 minuta gubili sa 1:0 golom Berga u 14. minutu. Ovim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu Dinamo je zaigrao mnogo bolje i ofanzivnije. U 55. minutu vezista moskovskog tima Vinakur je probio u kazneni prostor, šutirao, lopta je zakačila Triantafilopulosa i završila u golu – 1:1.

Do potpunog preokreta i pete pobede iz istog broja mečeva Dinamo je stigao u 61. minutu, kada Ionov iskoristio veliku grešku odbrane Panatinaikosa i pogodio za 2:1.

Krasnodar se definitivno oprostio od Evrope. Ruski tim je poveo u 35. minutu golom Arija, ali je nadu „zelenih“ da mogu da prođu dalje ugasio Ru u 79. minutu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter