0
Evrokupovi

PRESREĆAN: Murinjo zadovoljan ubedljivim trijumfom nad Šalkeom

Objavljeno: 26.11.14 u 10:24

Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, blistao je od sreće nakon što je njegov tim deklasirao nemačkog predstavnika u Ligi šampiona, Šalke, pobedom od impresivnih 5:0.

Londonski klub je pobedom i matematički sebi osigurao nastup u narednoj fazi , a kuriozitet celoj priči daje podatak da Čelsi nije pretrpeo poraz u dosadašnjem toku sezone na svih 19 utakmica u svim takmičenjima.

– Tim je odigrao fantastično od prvog do poslednjeg minuta. Ne sećam se da je Čelsi odigrao ovako dobro u gostima. Naravno, bilo je nekih sjajnih pobeda, ali ovo je bilo vrlo impresivno, kompletna partija – poručio je Murinjo.

Najubedljivija Čelsijeva u pobeda u Ligi šampiona upravo je 5:0, tim rezultatom savladan je Galatasaraj 1999. godine.

– Realnost je da bi u ovom meču bilo kojem timu bilo teško protiv nas jer smo igrali izvanredno. Igrači su bili koncentrisani, ambiciozni, srećni su na terenu, bilo je tu i elemenata lepote – u svom stilu poručuje Murinjo.

Ekipa „Londonskih plavaca“ je povela već u prvom minutu i od tog trena je stvari kontrolisala na terenu:

– Oni su verovatno veoma tužni zbog rezultata, ali kada se izgui od tima koji je jači, to mora da se prihvati. Jedina uteha može da im bude to što smo veoma dobri – podvukao je „Gospodin Posebni„.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter