0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TURCI NAM ‘POBIŠE’ REPREZENTATIVCE: Posle trojice košarkaša, ‘stradao’ i Raća Petrović (FOTO)

Objavljeno: 25.11.14 u 18:18

Turci nam ‘pobiše’ reprezentativce i u košarci i u fudbalu! Samo u poslednjih mesec dana košarkaši Nenad Krstić i Vladimir Micov doživeli su ozbiljnije povrede na terenu, slično je umalo prošao i Bogdan Bogdanović, koji je imao potres mozga posle jednog duela, a sada je povredu doživeo fudbaler Radosav Raća Petrović.

Reprezentativni vezista nije pošteno ni stigao da uživa postignutom na prjateljskoj utakmici protiv Grčke, jer ga je odmah po povrtaku u Tursku zadesio maler.

Nekadašnji prvotimac Partizana je odigrao poslednjih 35 minuta duela Kardemir – Genčlerbirligi, a u završnici susreta protivnički igrač mu je laktom slomio nosnu kost. Raća je odigrao meč do kraja.

Raca

– Nije prijatno, moraću da pauziram dan ili dva, ali ću onda normalno nastaviti da treniram i igram utakmice noseći masku na licu. Ako bude potrebe za operacijom, svakako ću sačekati kraj sezone – rekao je Petrović, a prenosi MozartSport.

Lekari kluba iz Ankare odmah posle meča su mu namestili nos, a treninzima će se vratiti do kraja ove sedmice.

Očigledno nije lako zarađivati hleb u Turskoj…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter