7
Evrokupovi

NAVIJAČI GALATASARAJA PREKINULI MEČ LŠ: Svi Srbi će proći kao Marko Ivković!

Objavljeno: 25.11.14 u 22:30

Navijači Galatasaraja prekinuli su meč mladih timova Anderlehta i Galatasaraja u Ligi šampiona, tako što su na teren ubacivali baklje i nastavili sa provokacijama i bezstidnim uvredama na račun tragično nastradalog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića i Srbije.

Oni su u drugom minutu meča počeli da ubacuju baklje na teren i sramno skandiraju „Ubi Srbina“ i „Svi Srbi će proći kao Marko Ivković“. Na ogradi su okačili transparent „Svi ćete završiti kao Marko“, kao zastave Albanije i Kosova.

Sad treba sačekati rekaciju UEFA, a i meč seniorskih timova Anderlehta i Galatasaraja koji je sutra na programu u Briselu. Ko zna šta nas još čeka od turskih bezstidnika?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Zao mi je sto je decko poginuo nebitno je koja je vera, ne zelim nikom takvu smrt. Ali kao sto vi kazete nicija ne gori do zore, normalno to znaci da je vasa docekala zoru. Koliko ste bre vi ljudi poklali, neduzne dece, zena, staraca i vi imate obraza da pricate nesto. Sta ste sve radili dobro ste i zivi, dobro vas ova zemlja i drzi, nije ni cudo sto se svaki dan medjosobno ubijate, sto svaki dan mozes cuti na vestima, otac ubio celu familiju, pa sebe i obrnuto itd. A kome vi mozete da pretite? Pa ko vas za nesto pita? Vi ste zadnja rupa na sviralji, pa ta turska da hoce sravnila bi vas za 1 vremena. Oslanjate se na Rusiju, mnogo Rusiju boli ona stvar za vas, ne doslo do rata, samo bi to po vas bilo kobno, ali samo lajete pas koji laje ne ujeda. Pozz za sve normalne ljude, kojim nije do rata i tih bolesnih stvari.

    0
    0
    Odgovori
    • Pokenjao si se po nama…a onda pozdravljas sve dobre ljude kojima nije do rata i ubijanja.. i tih bolesnih stvati…kazes da smo mi klali…koji to mi?? Ja znam da ja nisam…a i sta si ti po nacionalnosti, kada nisi „mi“?? Jer srpski ti je predobar da bi bio „oni“…jedini malo lapsusa oko slova…

      0
      0
      Odgovori
  2. Jelena, gorece siptari i turci na jednoj gomili duze nego do zore… 2016 bice krvava…ovo su polako samo pripreme za nesto strasnije kao i pre sto je bilo pred prvi svetski, drugi svetski, i ne daj boze treci koji je verovatno vec poceo, jer pad Ukrajne, znaci i pad EVROPE, koji je gotovo neizbezan,bez ogromnih svota novaca iz evropskih kasa, koje nisu bas misljene za vodjenje dugorocnih ratova poput ovog sto ce biti narednih par godina u ukrajni, vec za izgradnju infrastrukture i sprovodjenje modernizacije u mladim industrijalnim zemljama i zemljama sa velikim problemima poput nas, bosne,hrvatske,grcke,slovenije,spanije,portugala itd itd… samo jos evropa ukrajincima da uvali koju milijardu za naoruzanje, da bi se rusi koncentrisali vise na svoje probleme nego na balkanski interes, onda ce udariti po nama, zar ne vidite da se istorija ponavlja, ista prica SA KIM SI ? sa rusima ili evropom… ja sa evropom nisam, srbima se traze lupom greske bolje reci UVALJUJU greske i postavljaju zadatci koji su nemoguce ostvarljivi, da je sve tako cisto, uopste se ne bi SAD vrsio toliki pritisak na srbiju, jel postoji i ova opcija da sacekamo dok se strasti smire? koji smo mi faktor u svemu tome ? ta opcija za njih ne postoji ! U evropu necemo uci u narednih 10 godina, i da sutra udarimo sankcije rusiji, sto bi bilo jako dzukacki, izgubili bi zastitnika, starijeg brata, odakle vucemo jednim delom POREKLO, mogli bi samo da postanemo evropski robovi bez ikoga ko bi kolko tolko minimalno stitio nase interese, i interese pravih srba a ne izdajnika svih nasih dedova i pradedova koji su ostavili zivote boreci se upravo protiv istog neprijatelja koji se ne predstavlja, samo menja svoje marionete koje teze ka istom cilju a to je Apsolutna Kontrola i Moc ! ja kazem sto da cekamo tu 2016 jos godinu ponizavanja, prodali su kosovo,zastava velike albanije u sred bgd-a mi smo krivi, tuku i ubijaju nam sunarodnike svugde u komsiluku, bilo to da je bugarska, bosna, hrvatska, siptar dolazi u beograd posle 70 godina da bi nam se smejao u facu i pljuvao na zastavu i onda ovo ubiju dete, siptari to podrzavaju, na zapadu niko to ne osudjuje nije uopste toliko bitno, al da smo mi to uradili vec bi bilo dovoljno za izbijanje novog sranja i bilo bi kritikovani sa svih strana,Petrovicu su polomili nos, Milijasa su napala dva turcina dok je bio na zemlji, on dobija crveni,Vladimir Micov i Petrovic se povredjuju jer nisu sigurni u sebe, verovatno jer svaki duel svaku korak pocinje iz glave i psihe,aj igraj ti i misli dal ce sad mudzahedin da sidje na teren i da te zakolje,oni tamo igraju a glave im vise o koncu dok turci skandiraju srbe na vrbe i procicete svi ko Marko I. zato ja kazem srbi daj da budemo dostojni kakvi u stvari i jesmo zajebite te turske pare mozete i negde drugde da igrate!
    i ako izbije neko sranje drzimo se zajedno samo tako mozemo da postignemo nesto! a ovi primitivci ce doci kod nas u goste, kazem “ srecom“ ima i takvih kod nas pa ce valjda biti oko za oko, jbg recite da sam primitivan al ja bih voleo to da vidim !

    0
    0
    Odgovori
  3. ne stoje iza ovog ubistva ne duznog decka turci nego siptari .to je njihovo maslo,šteta jednog ne duznog mladog zivota,ali stara poslovica kaze nicija nije gorela do zore,i njihovom primitivizmu ce doci kraj

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter