0
Fudbal

FOTO: kkcrvenazvezda.rs/

NA MARKOVOJ SAHRANI NEKOLIKO HILJADA LJUDI: Na večni počinak otišao uz zvuk pesme sa Severa

Objavljeno: 24.11.14 u 16:24

Zverski ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) sahranjen je danas na Bežanijskom groblju u Beogradu, uz zvuke pesme sa Severa, ‘Dobro znaj’. Marka su na večni počinak ispratili porodica i prijatelji, fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde, kao i veliki broj navijača.

 

Marko je u Istanbul otišao da podrži voljeni klub, tamo je saznao da će postati ujak, a samo nekoliko sati kasnije navijači Galatasaraja su ga zverski ubili s leđa. U srpsku prestonicu mladić je stigao u kovčegu.

Delije su ispratile druga na večni počinak, među prvima su stigli fudbaleri Zvezde, predvođeni Mijailovićem i Lazovićem, bivši predsednik fudbalskog kluba Dragan Džajić, predstavnici košarkaškog kluba i mnogi drugi.

Podestićemo vas šta je Nebojša Čović, koji je takođe prisustvovao sahrani, juče izjavio: – Marka Ivkovića nismo poznavali, ali je on jako dobro znao Crvenu zvezdu i valjda je zbog toga Zvezdu toliko voleo. Iznad svega, na jedan poseban način. Tako posvećenog sledbenika Zvezda je tragično i bespovratno izgubila i sada se oprašta od njega – bile su Čovićeve reči.

Na opelu se nalazilo nekoliko hiljada ljudi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter