0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOFANA NE KRIJE: Volim Partizan, navijače i Beograd, ali želim da igram

Objavljeno: 22.11.14 u 09:44

Napadač Partizana, Ismael Beko Fofana nalazi se van centra pažnje u ovoj polusezoni JSL. Razlog tome je prilično jednostavan: šansu je dobijao na kašičicu. A baš to je suprotno njegovim ambicijama.

Fofana je u dosadašnjem toku JSL tek pet puta ušao sa klupe, odigrao je mizernih 44 minuta i za to vreme je postigao dva gola.

Ništa više prilike nije dobio ni u Evropi gde je na tri meča igrao 67 minuta, pošto očekivano, zbog svojih igara, Petar Škuletić i Danko Lazović dobijaju priliku pre njega.

– Ne mogu da budem neiskren i kažem da nisam očekivao šansu. Verovao sam da ću bar u Kupu moći da zaigram, ako ne celu utakmicu, onda bar deo. I rezultat je išao u prilog mojim željama, ali je sve ostalo na zagrevanju. Razočaran sam, to je osećaj u ovom trenutku preovlađuje kod mene – rekao je Fofana.

Napadač crno-belih ističe i da bi mu bilo lakše kada bi bio svestan da ne radi kvalitetno na treninzima:

– Bilo bi mi lakše kada bih znao da zabušavam na treninzima, da ne odrađujem sve postavljene zadatke maksimalno profesionalno. Upravo zbog toga mi je još teže, jer iako poštujem opredeljenje da su drugi u prednosti čudno mi je da barem u Kupu ne mogu da dobijem priliku – razočaran je Fofana.

Internacionalac iz Obale Slonovače dodaje da ima odličan odnos sa trenerom Markom Nikolićem, ali mnogi izvlače zaključak da Fofanini igrački kvaliteti nisu po meri mladog stručnjaka.

– Nisam razgovarao sa trenerom o mom statusu, niti planiram. On je taj koji odlučuje, a meni je ostalo samo da Bogu na volju ostavim šta će dalje da bude samnom. U Božijim sam rukama, a kada je tako, onda je nemoguće davati bilo kakve prognoze – naglasio je Fofana.

Fofana ne krije da se oseća lepo jer dobija podršku navijača, ali ne želi da negira i želi da igra fudbal:

– Navijači me obožavaju i ja obožavam njih. Volim Partizan, volim navijače, nemam nikakve primedbe na život u Beogradu i Srbiji, ali želim da igram fudbal. To je moj posao i strast – iskren je Fofana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter