0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RODBINSKA VEZA: Treneru Zvezde najbolji bivši kapiten Partizana

Objavljeno: 21.11.14 u 11:22

Šef stručnog štaba Crvene Zvezde, Nenad Lalatović, kao najboljeg igrača Jelen Superlige Srbije apostrofirao je bivšeg kapitena Partizana, Stefana Babovića.

Nije tajna da su Babović i Lalatović u dobrim odnosima. Njih dvojica su zajedno igrala u OFK Beogradu, a Lalatović je kasnije, preuzevši kormilo Voždovca, postao i trener ovom igraču.

Takođe, poznato je i da je Lalatović suprug od sestre Babovića.

Za mene je najbolji Stefan Babović. Igra na visokom nivou i glavna je poluga Voždovca. Pored postignutih odlučujućih pogodaka, upisao je niz asistencija, pa ako ovako nastavi, dobiće ponudu iz Evrope. Letos je bio na pragu Kaljarija. On je u najboljim fudbalskim godinama i ljudi koji vode reprezentaciju Srbije mogli bi razmisle o njemu – istakao je Lalatović u razgovoru za Novosti.

Zvezdin trener je, takođe, poručio i da od mladih igrača može da izdvoji igrače crveno-belih  Rajkovića, Jovića, Ristića, Grujića i Jovanovića, te da bi crveno-beli morali da imaju četiri boda više u dosadašnjem toku JSL.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter