0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPREDSEDNK FSS: Đorđević nije rekao da neće da igra. Razgovaraćemo sa Subotićem!

Objavljeno: 21.11.14 u 13:56

Potpredsednik FSS Savo Milošević još jednom se osvrnuo na minula dešavanja i rekao da mu Filip Đorđević nije rekao da neće da igra, a da će Savez će pokušati i da vrati Nevena Subotića.

Podsetimo, Đorđević je u izjavi za italijanske medije poručio FSS da ne računaju na njega ukoliko će ga zvazi zbog dva minuta igre.

– Đorđević nije izjavio da neće da igra i nije odbio da uđe u igru na meču sa Grčkom. Nama trebaju momci koji imaju stav i koji žele da igraju – rekao je Milošević i nastavio:

– Igračima ćemo jasno predstaviti šta smeju, a šta ne da rade. Takođe će znati i strategiju. Nije prvi slučaj da neko neće da igra, ali niko neće moći da uslovljava hoće li da igra i koliko – dodao je Milošević.

On je najavio i želju FSS da se u nacionalni tim vrati štoper Borusije Neven Subotić.

– Putovaćemo i razogvarati sa svim kandidatima iz inostranstva, a ići ćemo i u Dortmund da razovaramo sa Nevenom Subotićem – zaključio je potpredsednik FSS Savo Milošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter