0
Domaći fudbal

NIŠTA OD TRASNFER-BOMBE: Bivši igrač Bajerna odbio Zvezdu

Objavljeno: 21.11.14 u 10:26

Navijači Crvene zvezde neće biti srećni: pregovori sa bivšim fudbalerom minhenskog Bajerna, Zvjezdanom Misimovićem su propali.

Jedan od najboljih fudbalera reprezentacije BiH u poslednjih desetak godina, Zvjezdan Misimović, zahvalio se čelnicima Crvene zvezde na interesovanju odbivši ponudu koju mu je ponudila uprava beogradskog kluba.

Momak koji drži rekord po broju mečeva odigranih za selekciju BiH, trenutno inače slobodan igrač, za koga se nedavno saznalo da je na meti crveno-belih, prethodne dve sezone je igrao u Kini, a pored Zvezde odbio je i ponudu Sarajeva.

– Razgovarao sam sa ljudima iz Sarajeva i iz Beograda i razgovarao bih sa svima, koji su korektni, ali planiram da ostanem u Nemačkoj. Trenutno imam nekoliko ponuda iz Bundeslige, koje su daleko veće od ponuda Zvezde i Sarajeva – iskren je Misimović.

On je u kineskom Gvižu Renu imao platu od tri miliona dolara, a nakon Mundijala u Brazilu oprostio se od reprezentacije BiH. Ipak, ranije je Misimović poručio da bi voleo da završi igračku karijeru u dresu voljenog kluba, u dresu Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter