0
Evropske lige

MILJENIK: Benitez odvodi Lukaša u Napoli

Objavljeno: 21.11.14 u 11:41

Vezni fudbaler Liverpula, brazilski internacionalac Lukaš Leiva, mogao bi u zimskom prelaznom roku da napusti Enfild Roud i preseli se na San Paolo.

Kako pišu ostvrski mediji, oko na Lukaša Leivu bacio je Napoli koga sa klupe predvodi Rafa Benitez, čovek koji je direktno odgovoran za dolazak Lukaša u Liverpul 2007. godine.

Naime, upravo je španski trener „kumovao“ dolasku Leive, a sada bi iskusni stručnjak rado Brazilca preselio u južni deo Italije.

Kao što je poznato, Leiva je bio prvotimac kod Beniteza, ali kod sadašnjeg trenera Redsa Brendana Rodžersa nije u prvom planu.

– Da li je moguće da Lukaš Leiva u januaru ode iz Liverpula? Da, naravno. On zaista voli Rafu Beniteza. Uostalom, oni se dobro poznaju iz vremena kada je Španac bio trener Liverpula – poručio je agent Enrike Koeljo.

Napoli je prošle godine pokušao da dovede 27-godišnjeg Brazilca, kome ugovor sa Liverpulom ističe u junu 2017. godine, ali se dva kluba nisu dogovorila oko visine transfera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter