0
Domaći fudbal

RAMADANI: Jović ostaje u Zvezdi do 18. godine!

Objavljeno: 20.11.14 u 23:15

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani u intervjuu za Mocartsport je istakao da ne zna ništa o prodaji mladog Luke Jovića i da veruje da će „srpski Falkao“ najmanje do 18. godine igrati u Crvenoj zvezdi.

– Nisam upoznat sa tom informacijom da je Crvena zvezda prodala deo prava na Luku Jovića. To mene i ne interesuje… Ali ako je i to tačno budite ubeđeni da to neće promeniti status Jovića. On još nema 17 godina i uopšte ne razmišljamo o mogućnosti da ga odvedemo u neki inostrani klub. Za njega je najbolje da ostane u Crvenoj zvezdi najmanje do punoletstva. Ima sve uslove da se razvije u odličnog napadača – istakao je Ramadani.

Fudbalski menadžer je takođe istakao da nije sastavljao tim Siniši Mihajloviću i da nije on kriv što drži veliki broj fudbalera.

– Što sam ja bio u problemu. To ste vi novinari napravili problem. Jer sam ja možda kriv što imam toliko igrača, nikada nisam uticao na Mihajlovićev izbor – rekao je Ramadani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter