0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

MIHAJLOVIĆ: Srbija je moj san, vratiću se jednog dana!

Objavljeno: 20.11.14 u 19:31

Trener Samporije Siniša Mihajlović ne krije da je mesto selektora njegov san i da mu je cilj da se jednog dana vrati na klupu ‘Orlova’.

– Oduvek sam razmišljao srcem. Voditi Srbiju bio je san koji sam mogao da nastavim, ali kada sam dobio poziv iz Đenove, shvatio sam da moram da se odužim Sampdoriji za sve što je uradila za mene u prošlosti, kada je to meni bilo potrebno – rekao je Mihajlović na godišnjicu svog dolaska na klupu Đenovljana.

– Dolazak u tom trenutku je bio rizik, gotovo svi ljudi sa kojima sam razgovarao smatrali su da nije logično da prihvatim. Imao sam ugovor na još dve-tri godine, mogao sam da ostanem koliko sam hteo, a i način života je utoliko bolji zato što kao selektor imaš više slobodnog vremena. Ipak ja volim izazove, uvek sam ih prihvatao i sve je ispalo kako treba. Međutim, znam da ću se jednog dana vratiti u nacionalni tim – rekao je Mihajlović.

On je reprezentaciju Srbije predvodio u kvalifikacijama za SP 2014, ali je pre tačno godinu dana napustio mesto selektora i preuzeo ekipu Sampdorije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter