1
Domaći fudbal

FK PARTIZAN BEZ ŽALJENJA: Radnik nije naš, nego JSD Partizan!

Objavljeno: 20.11.14 u 16:05

Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom umalo tragičnog slučaja na stadionu u Humskoj, gde je u poslednji čas sprečeno samoubistvo jednog od radnika.

Grupa ljudi, u kojoj su i radnici, čistačice i majstori kluba iz Humske, već dva dana štrajkuje nezadovoljna odnosom rukovodstva prema njima. Danas je jedan od njih na radikalan način želeo da ukaže na težak položaj i očaj koji ga je obuzeo.

Fudbalski klub Partizan, koji nijednom rečju nije izrazio žaljenje, što ne znači da tako misle svi ljudi iz FK, povodom pokušaja samoubistva osobe na stadionu ogradio od tog čina rečenicom ‘On nije naš, on je iz JSD Partizan’.

– Poštovani, povodom informacije koja se pojavila u medijima da je Goran Z. star 40 godina pokušao samoubistvo na stadionu Partizana u Humskoj 1, obaveštavamo vas da je Goran Z. radnik JSD Partizan, a ne FK Partizan – kaže se u poruci koju je Fudbalski klub Partizan prosledio medijima uz dodatak da sve dodatne informacije vezane za ovaj slučaj mogu potražiti kog generalnog seretara JSD Partizan Milana Obućine, kao i od direktora stadiona Aleksandra Stepanovića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter