6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POTRESI POSLE DANSKE: Petorica igrača vraćena u klubove

Objavljeno: 16.11.14 u 17:46

Radovan Ćurčić predstavljen je u FSS kao privremeni selektor Srbije, koji će voditi selekciju u prijateljskom meču sa Grčkom u utorak, a danas je saopštio da je pet igrača vraćeno u klub iz različitih razloga.

– Kolarov, Nastasić i Tadić su se vratili u klubove zbog povreda, a Zdravko Kuzmanović ima problem sa aduktorom. Neće putovati ni Biševac, kod njega je dosta nezgodna situacija obnovio se bol u mišiću, ne smemo da rizikujemo da pogoršaju povrede i on se vratio u Francusku. To je pet igrača koji neće putovati sa nama, nisam odlučio da pozivan nove – otkrio je Ćurčić. 

On se takođe osvrnuo na poraz od Danske koji je po njegovom mišljenju neprihvatljiv.

– Ono što se desilo protiv Danske neprihvatljivo od FSS, medija, javnosti. Jedna stvar je izgubiti utakmicu, što nije sporno, već način na koji smo izgubili. To je za profesionalce nedopustivo. I neke prethodne utakmice su nagovestile ovakav epilog. Protiv Danaca je sve kulminiralo. Veći deo priče je bio usmeren na to šta dalje. Napravićemo presek, ne možemo da idemo nazad, moramo da idemo napred – istakao je Ćurčić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Prva greška je što je postavljen za selektora gospodin Dik Advokat!
    Drugo za „Reprezentaciju“ nikad nije bilo važilo mator ili star igrač nego dobar i loš…..skupina dobrih igrača!
    Neke igrače treba vratiti u Reprezentaciju….narvano velika sramota FSS što nesugerišu na super igrača kao što je jedan Miroslav Radović!
    Sramota kako mi nemamo kandidata domaćeg trenera koji poznaje naš mentalitet i srpski fudbal….
    Šta je falilo jedno Mihajloviću da ostane ili jednom Ljubinku Druloviću koji voljan i zbna sve te igrače i mentalitet srpski!
    Za trenera Reprezentacije damći trener i svako ko ima želju i dobar je igrač njega treba zvati bez obzira broj godina ili iskustvo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako vas bre nije sramota od ovog naroda… Za klubove ginete, a kada treba da se igra za svetinju-reprezentaciju, onda je problem… Napraviti presek i videti ko stvarno hoce da izgara u drzavnom dresu, a ko nece zahvaliti mu se za dosadasnji trud i zdravo!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma samo neka idu tamo i neka izgube 7 0 mene stvarno vise nije briga , i da dobiju 17 0 nisu nista pokazali jednostavno za nasu reprezentaciju vazi samo jedna izjava stvarno smo najgori

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter