0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIĆ ISKREN: Zna se da u fudbalu nikad ništa nismo napravili

Objavljeno: 15.11.14 u 08:35

Fudbaler Čelsija, Nemanja Matić, poručio je da je on, zajedno sa svojim saigračima, uradio sve što je bilo u njegovoj moći da Srbija upiše pozitivan rezultat u meču sa Danskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Uprkos zalaganju, „Orlovi“ su sinoć ostali bez krila pošto su pretrpeli poraz od 3:1 u Beogradu pred praznim tribinama.

– Kad se pogledamo, mi smo dali sve od sebe, iskreno. Pričam i sa Banetom i Kolarovim, to je istina, danas sam se odmorio, ja toliko ne trčim u Čelsiju, ovde se umorim 30-40 odsto više. Kada u svakom trenutku ne znate šta treba da radite, a druga ekipa zna, trčite bez potrebe. Ne kažem da je problem u selektoru. Zna se da u fudbalu mi nikad nismo ništa napravili, ja sam samo jedan od mnogih igrača koji su prošli kroz ovu selekciju i na meni je da radim svoj posao najbolje što mogu, tako je bilo i sada, ali nam nije bilo pomoći – rekao je Matić.

Fudbaler Čelsija nije želeo da razmišlja o tome da li bi ishod meča bio drugačiji da je igran pred punim tribinama.

– Ne znam koliko bi publika nešto promenila, to samo Bog zna šta bi bilo. Što se tiče ’deset budala’, isto tako mislim i sada. Videlo se da Srbija pred 25.000 ljudi, bez tih deset budala, igra sa energijom, koja se osetila, ja sam osetio da su došli da nam pomognu da pobedimo, ali ne bih da se vraćam na to – naglasio je Matić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter