0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN KAPITENSKI: Mislimo da smo neke velike zvezde, a u stvari…

Objavljeno: 15.11.14 u 10:12

Fudbaler Čelsija i kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, izjavio je da reprezentativci Srbije „glume velike zvezde“ a da u praksi „nisu bolji od drugih“.

Kao što je poznato, selekcija Danske je sinoć u Humskoj održala čas fudbala izabranicima Dika Advokata. Danci su slavili rezultatom 3:1, a samo je puki faktor sreće odlučio da još neka lopta ne završi iza leđa golmana Stojkovića.

Dan nakon bolnog poraza fudbalska javnost u Srbiji oštro kritikuje igrače, a sam član tima i jedan od najboljih igrača ogročen je zbog svega što se dogodilo:

– A mi mislimo da smo velike zvezde i uvek mislimo da smo bolji od drugih, pa nas sve to na kraju košta rezultata. Ukoliko želimo da u budućnosti imamo neke rezultate, to moramo da promenimo. Ovako više ne može – rekao je Bane Ivanović.

On je dodao da je problem naših igrača možda i mentalne prirode:

– Mislim da mi kao ekipa, reprezentacija, imamo ogroman problem sa mentalitetom, jer već godinama ne uspevamo da napravimo neki rezultat. Ovo nije samo sada, ovo već traje već duži period. Mnogo loše pristupamo utakmicama, jer mislimo da smo uvek bolji od drugih, a to nikako nije dobro – razočaran je Ivanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter