0
Fudbal

FOTO: UEFA

UEFA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Srbija – Danska sudi jedan od najboljih svetskih arbitara

Objavljeno: 11.11.14 u 22:46

Kvalifikacioni meč za plasman na Evropsko prvenstvo koje se 2016. godine igra u Francuskoj sudiće turski arbitar Džunejt Čakir koji je ovog leta delio pravdu i na Mondijalu u Brazilu odnosno dogurao je čak do polufinala (Argentina – Holandija).

Čakir već ima iskustva sa našom selekcijom pošto je u prethodnom kvalifikacionom ciklusu sudio „orlovima“ na gostovanju u Hrvatskoj kada je naš tim poražen sa 2:0.

Na meču koji je zakazan za petak od 20.45 sati Čakiru će pomagati Bahatin Duran i Tarik Ongun odnosno iza golova će stajati Husein Goček i Bariš Šimšek, dok je za četvrtog arbitra određen Mustafa Ejisoj.

Srbija uoči ovog meča ima samo jedan bod na svom kontu nakon što je disciplinska komisija UEFA oduzela tri poena našoj selekciji zbog incidenta na utakmici sa Albanijom, dok je Danska do sada skupila četiri koliko imaju i Albanci, dok su Portugalci na koti tri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter