0
Evropske lige

NESUĐENI REPREZENTATIVAC: Rišario Živković dominira u Ajaksu

Objavljeno: 08.11.14 u 08:43

Potencijalni srpski reprezentativac, Rišario Živković, igra apsolutno fantastično u mlađim kategorijama holandskog velikana, Ajaksa.

Risario-Zivkovic-Ajaks

Ovaj 18-godišnji napadač, koji igra za mladi sastav Ajaksa, praktično sam je doneo trijumf svom timu u okviru 13. kola holandske lige.

Živković je na gostovanju ekipi Os postigao het-trik u pobedi svog tima rezultatom 4:1. Talentovani napadač blista otkako je iz ekipe Groningena stigao u Ajaks, pa je na osam nastupa postigao čak 10 golova.

Mladi tim Ajaksa trenutno zauzima devetu mesto u ligi sa 18 bodova. Napadač „Kopljanika“ rođen je u holandskom gradu Asenu, otac mu je sa ostrva Kurasao, a on je uzeo prezime majke koja je Srpkinja.

Za sada je nastupao za mlađe selekcije Holandije, ali ima pravo nastupa i za našu reprezentaciju. Ipak, kada je javnost saznala za ovog momka on je izjavio da bi voleo da nastupa za A tim Holandije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter