0
Domaći fudbal

JSL: Čuka iščupala bod na Marakani sa desetoricom! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.14 u 19:57

Derbi meč 12. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog završen je bez pobednika i bez golova, iako je domaćin od 27. minuta igrao sa igračem više. Pokušavali su Pečnik, Lazović, Bosančić, ali su zatresli samo stativu i prečku. Problem realizacije se nastavlja, a teren su crveno-beli napustili praćeni zviždukom nezadovoljnih navijača.

Prvu ozbiljniju situaciju na meču imao je Pečnik posle centaršuta Sava Pavićevića, ali je bio neprecizan glavom u 14. minutu. Samo nekoliko minuta kasnije, Lazović je lepo asistirao, a novu priliku imao je Slovenac. Uhvatio je Stevanovića na krivoj nozi, ali je Ugočukvu u poslednji čas sa linije izbacio loptu u polje.

Čukarički je uzvratio posle kontre. Regan je poslao duboku loptu, Srnić sjajno ispratio i šutirao iskosa sa desetak metara, ali je Rajković dobro intervenisao. Treću šansu imao je Slovenac, zatresao je prečku, a crveno-beli su od 27. minuta bili brojniji. Drugi žuti karton, crveni zaradio je Brežančić i Čuka je ostala sa desetoricom igrača. Do odlaska na odmor viđena je i stativa Bosančića, a Milojević je morao da reaguje posle crvenog kartona, pa je izveo Todorovića, a uveo Jankovića.

Zvezda je ofanzivno počela drugo poluvreme. lazović je bio u šansi, aodmah potom usledila je kontra Stojiljkovića, izašao je Rajković i otklonio opasnost. Došlo je i do sudara ove dvojice igrača, pa je nešto kasnije Stojiljković morao da napusti igru. U 65. minutu crveno-beli su imali dobru priliku, ali je ispred Rakića reagovao gostujući igrač. Neverovatnu situaciju promašio je Srnić u 78. minutu, odnosno, dobro je reagovao Rajković. U narednom napadu je sve dobro uradio Rakić, ali je šutirao u spolnji deo mreže, iako je na drugoj strani imao Luku Jovića.

U 81.minutu Milojević je uveo Ostojića umesto Bojića, želeći da pojača odbranu i sačuva bod. Žestok sudar iamli su Matić i Jović, ali su se obojica oporavila i vratila na teren. Meč je produžen za pet minuta, rezultat se nije menjao.

Sastavi:

Crvena zvezda: Rajković, Pavićević, Lazić, Planić, Mijailović, Kovačević, Bosančić, Lazović, Pečnik, Katai, Rakić.
Čukarički: Stevanović, Pjasentin, Ugočukvu, Todorović, Stojković, Brežančić, Matić, Bojić, Regan, S. Srnić, Stojiljković

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter