0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LUKAČ: Nismo došli u Istanbul sa ‘belom zastavom’

Objavljeno: 05.11.14 u 19:45

Konferencija za novinare, povodom utakmice Bešiktaša i Partizana u Ligi Evrope, u Istanbulu je kasnila zbog saobraćajne gužve, te je samim tim i kraće trajala.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Mi smo igrali jako slabo u Beogradu, dok je Bešiktaš bio raspoložen. Sada očekujem i našu reakciju. Bešiktaš je favorit, ali nismo došli bez sportske nade. Naravno da Partizan može da odigra jako dobru utakmicu i ako se tome doda doza sreće, možemo da se nadamo dobrom rezultatu u Istanbulu – rekao je trener crno-belih Marko Nikolić, kome nije dato dodatno vreme za odgovore novinarima.

Golman Partizana Milan Lukač veruje da će saigrači i on popraviti loš utisak iz Beograda.

– Nismo došli u Istanbul sa belom zastavicom. Izgubili smo u Beogradu 4:0, ali se nadam da ćemo da popravimo utisak i nadam se pozitivnom rezultatu. Ako pristup utakmici bude kao protiv Vojvodine, maksimalno koncentrisano i agresivno od prvog minuta, mislim da možemo da se nadamo pozitivnom ishodu – bio je kratak čuvar mreže „parnog valjka“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter