0
Domaći fudbal

ĐURIĆ ODLAZI: Partizan dobija novog predsednika do kraja godine

Objavljeno: 05.11.14 u 11:00

Potpredsednik FK Partizan Mile Jovičić izjavio je danas da će Parni valjak, sasvim izvesno, do kraja godine dobiti novog predsednika umesto Dragana Đurića.

Partizan-FK-Grb

Aktuelni predsednik Partizana Dragan Đurić nedavno je poručio da će se do kraja godine povući sa mesta prvog čoveka crno-belih.

– Mandat članovima stare skupštine ističe 21. decembra i do toga roka, u skladu sa svim aktima kluba, biće pripremljena i održana skupština. Ni u jednom terminu se ne kasni i sve radimo smišljeno i organizovano, vodeći pre svega računa o ekipi – istakao je Jovičić.

On je potom objasnio na koji će način Skupština kluba izabrati novog predsednika:

– Skupština koja će birati novog predsednika je izbornog karaktera. Na toj skupštini se preko kandidacionih zborova tokom novembra bira nova Skupština. I ona bira novog predsednika, jer ne može stari saziv da bira novog predsednika. To bi bilo apsurdno – kazao je Jovičić.

Jovičić je dodao da još nije izvesno koliko će biti kandidata, ali je ocenio da je crno-belima potreban „dobar i ozbiljan čovek“. Takođe, kako kaže, lično sebe ne vidi u ulozi novog predsednika:

– Partizan ima izuzetno kvalitetne ljude i siguran sam da će na čelo doći ozbiljan čovek. Lično, ne opterećujem se pitanjem da li ću ili neću biti kandidat – kazao je Jovičić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter