0
Evropske lige

ADRIJANO OPTUŽEN: Koketirao s mafijom?

Objavljeno: 05.11.14 u 11:24

Bivši brazilski fudbalski reprezentativac i nekadašnji napadač Intera, Adrijano optužen je da je sarađivao sa jednim brazilskim narko-klanom.

Adrijano

Prema navodima tužioca, Adrijano je svoj motorcikl dao na korišćenje narko-dlerima. Upravo taj motor koristio je narko-katerlu u brojnim kriminalnim aktivnostima, smatraju tužioci.

Brazilski fudblaer je imao uspešnu karijeru u Italiji, dobro je poznato da je dolazio do titula sa milanskim Interom, ali je zbog nediscipline i povreda rano završio karjeru.

Tridesetdvogodišnji Adrijano je pregovarao o povratku u fudbal sa francuskim Avrom. Prve optužbe za veze sa narko-kartelom pojavile su se 2010. godine, kada je brazilska policija saopštila da je Adrijano kupio motor 2008. i registrovao ga na ime narko dilera Paula Rožerija de Souze Paza, poznatog kao Mica.

Motocikl je služio za prenos droge u jednoj od favela Rio de Žaneira, koju kontroliše moćna narko organizacija „Komando vermeljo“ (Crvena komanda). Adrijano je tada odbacio optužbe za veze sa narko kriminalom.

Tužioci za sada ne zahtevaju hapšenje Adrijana, ali su zatražili da mu bude oduzet pasoš. Adrijano je pre tri godine bio umešan u incident ispred jednog noćnog kluba u Riju, kada je slučajno iz pištolja ranio devojku koja je sa njim sedela u automobilu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter