2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Partizanu dovoljno poluvreme protiv blede Vojvodine (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 02.11.14 u 20:58

U derbiju 11.  kola Jelen Superlige, Partizan je u Humskoj sa minimalnih 1:0 (1:0) savladao bledu Vojvodinu i sada se usamio na liderskoj poziciji na tabeli.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Parni valjak“ je zasluženo slavio. Crno-beli su u prvom poluvremenu odigrali možda i najbolji meč ove sezone, a u tome im je pomogla potpuno bleda partija Vojvodine, koja za 90 minuta nije stvorila povoljnu šansu.

Pobednik je rešen u 33. minutu, kada je posle dve propuštene stopostotne šanse, Škuletić umakao odbrani „lala“ i savladao do tada odličnog Vanju Milinkovića – Savića. Ostalo je pitanje da li se napadač Partizana nalazio u ofsajdu kada je dobio lopt, a njega će narednih dana rešiti sudijska komisija.


Tok meča:

Partizan je mnogo bolje otvorio utakmicu i već u četvrtom minutu je imao veliku šansu, kada je Škuletić šutirao i pogodio stativu. Oprobao je minut kasnije šut iz slobodnog udarca Drinčić, ali je njegov šut lako ukrotio golman Vojvodine. U 15. minutu Škuletić je izašao jedan na jedan sa Milinković-Savićem, ali je mladi čuvar mreže ponovo izašao kao pobednik. U periodu od 16. do 18. minuta Danko Lazović je promašio dve šanse, ali se upornost Partizanu isplatila u 33. minutu. Škuletić je ponovo pobegao odbrani Vojvodine, izašao jedan na jedan sa Milinković – Savićem, ali je ovog puta izašao ka pobednik i doneo crno-belima vođstvo. Moguće je i da se napadač „parnog valjka“ prilikom prijema lopte nalazio u ofsajdu, ali pomoćnik nije podigao zastavicu. Škuletić je posle postignutog gola imao još jednu šansu, ali je bio neprecizan. U 45. minutu je pokušao i Saša Marković, ali je Partizan na poluvreme otišao sa minimalnih, ali zadovoljavajućih 1:0.

Partizan je nastavio sa dobrom igrom i u drugom poluvrmenu. Stanković je imao odličnu priliku u 48. minutu, ali je njegov šut glavom završio pored gola. U 56. minutu Škuletić je snažno šutirao, ali je Milinković – Savić bio na mestu. U narednih 15 minuta nije bilo prilika, Vojvodina drži loptu, ali bez opasnosti po gol Partizana. Veoma slaba utakmica je viđena u drugih 45 minuta, nije bilo izglednih prilika i crno-beli su zasluženo, sjajnom igrom u prvom poluvremenu, stigli do zaslužena tri boda i liderske pozicije na tabeli.

 

PARTIZAN – VOJVODINA 1:0 (1:0)

(Škuletić 33)

Stadion: Partizana. Kapacitet: 32.000. Sudija: Nenad Đokić (Užice).

PARTIZAN: Lukač – B. Ilić, Petrović, Ćirković, Stanković – Marković, Drinčić, S. Ilić, Živković – Lazović i Škuletić.
VOJVODINA: Milinković Savić – Živković, Novaković, Babić, Pekarić, Nastić – Tumbasević, Poletanović, Alivodić, Gaćinović – Veselinović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter