6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTIŠAO ZA KIKIRIKI: Najveći talenat Partizana prodat za 1,25 miliona!

Objavljeno: 01.11.14 u 10:44

Jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji, brznogi dribler Partizana Andrija Živković, svom klubu će od njegove prodaje doneti zaradu samo od 25%.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, kako prenosi Kurir, ovaj momak je, po dolasku u klub, potpisao ugovor po kojem od njegove prodaje njegovoj porodici pripada 25% od narednog transfera.

Kao što je poznato, jedna menadžerska agencija je pre nekoliko meseci otkupila 50% ugovora Andije Živkovića, što, praktično, znači da Partizan u ovom trenutku može da inkasira svega 25% od njegovog transfera.

Ranije se šuškalo da je agencija Pinija Zahavija zainteresovana za kupovinu Živkovića, a prema spekulacijama Kurira, upravo ovaj Izraelac najverovatnije sada poseduje i najveća prava na ugovor ovog fudbalera.

Vest o prodaji Živkovića menadžerskoj agenciji nikada zvanično nije potvrđena, međutim, Kurir saznaje da je taj posao odavno gotova priča, a da su crno-beli za taj posao zaradili sumu od 1,25 miliona evra.

Ono što dodatno može da zabrine fanove srpskog vicešampiona jeste činjenica da je taj novac već – potrošen!

Na pozive novinara Kurira, kako bi se objasnila situacija oko ugovora Živkovića, iz Partizana su poručili da „niko iz Upravnog odbora nema odobrenja da priča na tu temu“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

6 Komentara

  1. @Nis018

    Andrija nikada nije bio registrovan za Radnički Niš niti je tamo igrao. Igrao je za Car Konstantin i privatan fudbalski klub FC Nacional Niš, koji mu je i matični klub.
    Zahavi je Partizanu dao 1,25 m + ovih 1,25 jeste 3 m, u ovom trenutku je to pristojna cena, s obzirom na formu Andrije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Serviranje vesti laznih pred bitne utakmice partizana,nista novo od terzinovuckove ekipice kako bi uzdrmali partizan!!NECE VAM NI OVO PROCI

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav Ofk,on je dosao u Partizan iz Radnickog . A to da je otisoa za kikiriki,isto kao i svi ostali talenti iz Srbije. Surova realnost

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter