12
Fudbal

PRETE MASAKROM SRPSKIH REPREZENTATIVACA: Šiptari došli na ‘ingenioznu’ ideju

Objavljeno: 30.10.14 u 13:39

Navijači Škendije iz Tetova, šiptarskog kluba iz Makedonije, kao da žele da se ističu sa svojim glupavim porukama na transparentima, pa su tako i na meču protiv Metalurga iz Skoplja imali šta da kažu.

skendija-balisti

Na skandaloznom transparentu na engleskom jeziku doslovce je pisalo:

– Dragi Platinoviću (platini, prim.aut), oni su pretukli naše igrače i pobedili sa 3:0. Mi ćemo njih da pobijemo u revanš utakmici i tako ćemo da dobijemo mesto na Evropskom prvenstvu?

Kao i u slučaju navijača sa Kosova i Metohije nejasno je kakve veze sa Albanijom imaju državljani Makedonije osim ukoliko se i oni ne zalažu za fašističku državu Veliku Albaniju. Ako je to slučaj, videćemo da li će fudbalske organizacije UEFA I FIFA tolerisati takvo ponašanje.

Podsećamo da je UEFA prekinutu utakmicu između Srbije i Albanije registrovala rezultatom 3:0 za našu selekciju, ali da je istovremeno oduzela tri boda „orlovima“, a pored toga naš tim će naredne dve utakmice igrati pred praznim tribinama. Oba saveza su kažnjena novčano sa po 100.000 evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

12 Komentara

  1. kada ce te da shvatite da sve to rade pod komandom amerike, videcete izbice samo takvi incidenti u albaniji kada dodju nasi igraci, uefa je namestila namerno da igramo protiv siptara, a zastava velike albanije je samo predskazanje, posto su oni u nato paktu, a do krvoprolica ce sigurno doci, evo i crna gora ulazi, ima sve okolne zemlje da nas satru od olova hteli oni to ili ne, siptari ce dobiti njihovu albaniju, dok ce grci , makedonci i ostali medjusobno da ratuju, to je plan zle amerike, tako ce i biti ukoliko rusija ne stane uz nas, a za to i nisam bas siguran…:/

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter